Beautiful Life

Ik hou van muziek en heb veel favorieten. Waar ik ook woon, Nederland, Zuid-Afrika, Italië en nu Spanje, de muziek gaat mee en het repertoire breidt zich gemakkelijk uit.

Zo ook vorig jaar op Ibiza.

Lekker een week alleen maar zonnen, zwemmen, schrijven. Ik herinner me het nog goed. Ik ben een ochtendmens en ik was al vroeg wakker. De zon moest nog opkomen en ik besloot even een kijkje te nemen in en rond het hotel waar we logeerden. Het was een oase van rust. De meeste gasten sliepen nog. Uiteindelijk belandde ik in de lounge van het hotel. Het was zo’n enorm grote lounge met overal van die heerlijke banken waar je in kunt wegdromen.

En, daar hoorde ik deze song. Ik had mijn iPhone bij me en door middel van Siri kwam ik erachter wie het had geschreven. Elke keer als ik het hoor en ik doe mijn ogen dicht dan ben ik er weer. Op Ibiza. In de lounge. Zon zien opkomend. Brieven schrijvend aan mijn oma en vriendin in Nederland. Beautiful Life.

Beautiful Life (feat. Sandro Cavazza) by Lost Frequencies

Leuk detail is dat de video is opgenomen in de buurt van Calpe. Waar we hebben gewoond.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s